Selecteer een pagina

Schilderwerk

Wij verzorgen al uw binnen & buiten schilderwerken adviseren u over periodiek preventief onderhoud, kleurstelling en materiaalkeuze.

Binnen schilderwerk


Verhagen & co Schilderwerken weet hoe belangrijk het is om jezelf comfortabel te voelen in je woon- en werkomgeving. Om deze prettige sfeer te creëren adviseren wij u graag in kleur en materiaalkeuze. Voor uw woning of kantoor geven wij u persoonlijk advies op maat.

Wij bieden u graag een totaal oplossing: wand- en plafondafwerking in latexverf, met eventueel aanbrengen van sierlijsten.

Buiten schilderwerk


Uw woning of kantoorpand verdient het om goed onderhouden te worden. Met buitenschilderwerk van kwalitatief hoog niveau komt de uitstraling van het pand optimaal tot zijn recht. Graag adviseren wij u over uw buitenschilderwerk, zowel op technisch vlak als met een kleurenadvies.

Preventief periodiek onderhoud


Uw buitenschilderwerk ondergaat elke dag de invloeden van het weer. Regelmatig onderhoud is dan ook noodzakelijk. Op basis van onze ervaring weten wij dat, met periodiek onderhoud van uw buitenschilderwerk, problemen met bijvoorbeeld houtrot zijn te voorkomen. Zo voorkomt u onnodig dure reparaties en blijft het buitenschilderwerk van uw woning of kantoor van een goede kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden van periodiek onderhoud van uw schilderwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op.